Sandaal Gratis Verzending Vele Soorten Gratis Verzending Te Krijgen Authentieke Laatste Korting korting Verkoop Bestseller c88Kcnv

3hQz4tKK0b
Sandaal Gratis Verzending Vele Soorten Gratis Verzending Te Krijgen Authentieke Laatste Korting korting Verkoop Bestseller c88Kcnv
Materiaal: Leer; Materiaal: Glad leer; Type hak: Zonder hak; Schoenneus: Open toe; Plateau: Zonder plateau; Kleuren per verpakking: Een kleur per verpakking; Design: Drukknopsluiting, Verstelbare riemen; Hakhoogte: Platte hak (0-3 cm)
Selecteer een pagina
Nieuw? Registreer nu Hoe werkt het? Ontdek het hier

Webshop login

Webshop login

Wat als… het beste van de natuur pal voor je neus op het internet te vinden is? “Euh, excuseer?” horen we je zeggen. Begrijpelijk. En toch is het zo. Bestel in één klik al je planten en bloemen online, en krijg ze binnen 24 uur dagvers en gratis geleverd in je zaak! Dankzij Belfleur spaar jij tijd en moeite, en krijg je elke dag opnieuw een mooi en verzorgde levering voor de deur.

Try it like it!

1 Registreer je op ons digitaal aankoopplatform van planten, bloemen en decoratie en ontvang je bestelcode.

2 Maak je keuze uit ons assortiment van de dag , rechtstreeks van bij de beste Nederlandse kwekers en veilingen.

3 Accessoires of boeketten nodig? Vul je bestelling aan naar wens.

4 Doe iets leuks met de rest van je dag. En laat je binnen 24 uur verrassen door onze koeriers!

Onze 15 inkopers speuren elke dag de beste kwekers en bloemenveilingen van Nederland af en maken een selectie uit meer dan 12.000 bloemen en planten .

Onze 15 inkopers speuren elke dag de beste kwekers en bloemenveilingen van Nederland af en maken een selectie uit meer dan 12.000 bloemen en planten .

Op onze locatie in Rijnsburg onderwerpen we de aankopen aan een grondige kwaliteitscontrole en verdelen we de bestellingen.

Op onze locatie in Rijnsburg onderwerpen we de aankopen aan een grondige kwaliteitscontrole en verdelen we de bestellingen.

Alle vondsten krijgen meteen een plekje op de webshop, geïllustreerd door bijbehorende live foto’s .

Alle vondsten krijgen meteen een plekje op de webshop, geïllustreerd door bijbehorende live foto’s .

Ready, set, go: nog een laatste check en de reis huiswaarts kan beginnen

Ready, set, go: nog een laatste check en de reis huiswaarts kan beginnen

Rondneuzen tussen de bloemen en planten: als kind deed ik het al in de groothandel van mijn vader. Zo kweekte ik tussen de soep en de patatten de liefde voor het ondernemerschap, en leerde ik de zorgen en noden van bloemisten door en door kennen. Een coup de foudre die er alleen maar sterker op werd! In 1998 besloot ik dan ook om samen met mijn vrouw die passie om te zetten in een eigen zaak. “Belfleur”, zo doopten we ons liefdeskind. En bijna 20 jaar later is die kleine snotaap uitgegroeid tot het grootste digitale aankoopplatform voor bloemen en planten. Een telg om fier op te zijn!

Geert, Liesbet.

Meld u volledig vrijblijvend aan en ontvang uw bestelcode. Uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld.

We weten het: soms is het moeilijk om – weer eens – origineel uit de hoek te komen. Dan hebben wij de oplossing voor u. Op onze Pinterest pagina kunnen tuincentra en bloemisten terecht voor tal van ideetjes om op een verrassende manier hun bloemen en planten voor te stellen. Pin de ideeën die je leuk vindt en deel ze met je collega’s. Richt je winkel in met behulp van collega’s uit de hele wereld.

Unable to show Instagram photos

Haflinger Unisexadult Flair Zachte Slippers Purple Manchester Te Koop Becksöndergaard BLISS BUBBLE Portemonnee Beste Plaats Om Online Te Kopen Gratis Verzending Goedkope Real Te Koop Zeer Goedkoop Klaring Goedkope Online bsjL7
Nike Air Max Nul Essentieel Gs Jeugd Loopschoenen Zwart / Wit / Wolf Grijs
Posted on 14 November, 2013

China is een relatief goedkoop land om door te backpacken. Je kunt hier dan ook met een redelijk laag dagbudget een lange tijd reizen. China is bij lange na nog niet zo populair als bijvoorbeeld Thailand, Laos of Cambodja en daardoor zijn er veel minder toeristen. Het budget voor China ligt wat hoger dan voor landen in zuid-oost Azië, maar het is alsnog goed betaalbaar.

Met de langere en kortere reizen die ik in de afgelopen twee jaar in China heb gemaakt heb ik een goed beeld van wat een geschikt budget voorChina is. In dit artikel geef ik wat handvatten zodat je een indruk krijgt van de kosten van backpacken in China.

In China gebruikt met de RenMinBi (RMB of CNY). In China zelf gebruikt men deze naam niet, men spreekt van de yuan . Er zijn briefjes van 1, 5, 10, 20, 50 en 100 yuan in omloop en briefjes van 5 en 1 mao (1 yuan is 10 mao). Opvallend is dat de briefjes van 1 yuan vooral in de noordelijke gebieden voorkomen en dat men verder in het zuiden vooral gebruik maakt van muntjes. Naast de muntjes van 1 yuan zijn er ook munten van 5 mao (een halve yuan) en 1 mao in omloop.

Voor je in China bent dien je natuurlijk je vliegticket en je visum aan te schaffen. Afhankelijk van wanneer je naar China reis kun je best goedkope tickets vinden. Soms vlieg je al voor €500,- naar Beijing of voor €600,- naar Shanghai . Niet duur, zelf betaal ik meestal zo’n twee tot driehonderd euro meer als ik mijn tickets boek.

Het gebruiken van je bankpas om geld op te nemen is in China geen probleem. De bankpasjes van de meeste Nederlandse banken kunnen hier gewoon gebruikt worden. Het betalen met je bankpas is bijna niet te doen. Ook de creditcard is hier nog niet zo populair in gebruik als bijvoorbeeld in de Verenigde Staten. Houd hier rekening mee wanneer je naar China gaat en zorg er voor dat je altijd contant geld op zak hebt.

Wanneer je contant geld meeneemt kun je dit vaak prima wisselen. Ik zou hiervoor naar de Bank of China gaan. In sommige steden vind je zelfs mensen op straat (voor de bank), die je euro’s om kunnen wisselen voor RMB. De wisselkoers die je op straat krijgt is over het algemeen iets beter dan de wisselkoers die men in de banken gebruikt. Check wel of het geld dat je krijgt echt is.

DISCEFA is de marktleider in de verkoop van bevroren octopus als groothandel. De onderneming heeft een duidelijk internationaal profiel met klanten in meer dan 35 landen. We zetten ons ten volle in om een systeem uit te bouwen waardoor we uitmuntende prestaties kunnen garanderen en dit volgens een concept van Compleet Kwaliteitsbeheer. Onze experts selecteren zorgvuldig de beste kwaliteit, we kiezen voor een hoog niveau van technologische ontwikkelingen bij de verwerking en engageren ons om te kiezen voor selectieve en duurzame visvangst. Zo creëerden we een grote Spaanse onderneming die zelfs aan de eisen van de meest veeleisende klanten in de wondere wereld van de octopus kan voldoen.

Certificering FSSC / ISO 22000 / IFS Food

Bij Discefa streven we in elke productiefase de hoogste normen na: vanaf de vangst tot de distributie onder verschillende commerciële merknamen zoals El Rey del Pulpo , een wereldwijde referentie voor bevroren octopus van de hoogste kwaliteit.

Naast El Rey del Pulpo hebben we andere merken die dezelfde grondstoffen en productieprocessen gebruiken zoals Fribó , Algarvio , Pindusa en Tentak , waarmee we onze bevroren octopus verdelen op onze verschillende markten. Hierbij hebben we het vooral over Italië, Spanje, Portugal, de Verenigde Staten en Canada, Duitsland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa, maar laten we Hong Kong, Maleisië of Australië ook niet vergeten. Hierbij passen we ons steeds aan de behoeften van de klant en de markt aan.

BEVROREN OCTOPUS VAN TOPKWALITEIT

Die Qualität spielt in allen Phasen unseres Produktionsprozesses die wichtigste Rolle

Selectie bij de oorsprong

De octopus wordt op de plaats van de visvangst geselecteerd door experts van de onderneming. Dit zorgt ervoor dat aan Discefa’s strikte kwaliteitseisen voldaan kan worden.

Koudeketen

De octopus wordt bevroren op het moment van de selectie. De koudeketen wordt in stand gehouden gedurende de gehele verwerkings-en verzendingscyclus tot bij de klant.

Kwaliteitscontroles

Bij de ontvangst en verwerking van de octopus worden systematisch microbiologische analyses uitgevoerd, zowel in onze eigen installaties als in externe laboratoria. Dit doen we om de kwaliteit hoog te houden en de stabiliteit van het product te controleren.

Mechanisatie op maat

De installaties en uitrusting van de productie-eenheid zijn specifiek ontworpen voor de bewerking van octopus en maken gebruik van de meest geavanceerde technologie.

Verwerking in waterdichte gebieden

De certificeringssystemen –en protocollen van de onderneming zorgen ervoor dat het risico op kruisbesmetting vermeden wordt en dat de kwaliteit van het product behouden blijft door middel van waterdichte verwerkingsgebieden.

Traceerbaarheid van processen

Om een optimaal product te bekomen, wordt de opvolging van alle partijen van bevroren octopus verzekerd vanaf de oorsprong tot aan de bestemming door middel van technologische SCADA-systemen.

MAAK KENNIS MET DE KWALITEIT VAN DISCEFA

Engagement ten opzichte van het leefmilieu

Discefa engageert zich echt ten opzichte van het leefmilieu en ook om de financiële situatie van de families bij de visgronden van oorsprong te verbeteren. Dit doen we door de artisanale en duurzame visvangst met kleine bootjes te stimuleren.

PRODUCTEN OP BASIS VAN BEVROREN OCTOPUS

Commerciële aanbiedingsvormen en product op maat

Octopus in krat

Gehele bevroren octopus in krat. Presentatie: rauw, volledig, schoongemaakt en van ingewanden ontdaan

Gekneusde octopus

Bevroren gekneusde octopus IQF of IWP. Met een beschermlaag, klaar om te koken.

Gekookte octopustentakels

Onze vacuüm verpakte bevroren octopustentakels zijn klaar voor consumptie. De eigenschappen en smaak van pas gekookte octopus worden behouden.

Gekookte octopus op Mediterrane wijze

Bevroren octopus van hoge kwaliteit, in bulk of vacuüm verpakt. Dit is op Mediterrane wijze gekookte octopus, “Ready to Eat”.

Gekookte octopus Sushi style

Bevroren gekookte octopus sashimi style. Deze octopus is klaar voor consumptie.

Bevroren octopus “op maat”

We presenteren onze bevroren octopus volgens de vraag van de klant.

MAAK KENNIS MET ALLE PRODUCTEN

Internationale kwaliteit

Discefa verkoopt octopus in 35 landen. We beschikken over een productiesysteem waarmee het product aangepast kan worden aan de eigenheden van elke markt. Dit laat toe om octopus te verdelen volgens specifieke vereisten en met een optimale kwaliteit.

FSSC22000 – ISO22000 Certificering voor Voedselveiligheid

DE ONDERNEMING

De eerste verwerkingsinstallatie voor octopus in Europa

De installaties van Discefa beschikken over een productiecapaciteit van meer dan 16.000 ton/jaar en werden speciaal ontworpen voor de verwerking van octopus. Wij leveren voornamelijk aan Horeca-gerichte distributeurs in 35 Europese en Amerikaanse landen en landen in de Aziatisch-Pacifische regio.

Discefa werd opgericht in 1982 en wordt beschouwd als de beste productie-installatie voor octopus in Europa. De installatie is bovendien perfect voorzien om te leveren in om het even welke plaats ter wereld.

Producten

Service

Horren.com

Informatie

Bekend van

Betaalgemak zonder kosten

Veilig winkelen

Horren.com | Arnesteinweg 27 | 4338 PD Middelburg | klantenservice@horren.com